Framtidens viltförvaltning

Med digitala verktyg och beprövade modeller tar vi er jakt och viltförvaltning in i nästa generation.

Hektar grundades
2022
Markägare
50 st
Skapat värde
1.5MSEK
Hektar
200 000

Vad vi erbjuder

Jaktförmedling.
Vi hjälper dig att sälja din jakt genom vår digitala plattform som ger dig exponering mot seriösa jägare. Vi ser till att du når ut till rätt målgrupp och får rätt pris.
Paketering
Vi hjälper dig att snyggt presentera din jaktmark och dina jakter. Allt för att göra det så attraktivt som möjligt för jägare att besöka din mark.
Strategi.
Oavsett om du vill sälja större drevjakter mot företag eller ha hjälp med skyddsjakten är vi en stakt partner i att ta fram en strategi för att just du ska uppnå dina mål för jakten på din mark.
Jaktledare
Vi erbjuder viltmästare och erfarna jägare som kan vara med och organisera jakten. En populär tjänst som underlättar jaktförmedlingen.
Viltinventering.
Vi jobbar med nya metoder och modeller för att ni ska få koll på hur viltstammen ser ut på er mark och på så sätt kunna ta datadrivna beslut om hur viltförvaltningen ska skötas.
Arrendeindex.
För att slippa konflikter kan vi som en oberoende part komma in och göra en objektiv skattning av jaktarrendets värde, baserat på vad förväntade skador på jord och skog är och utifrån viltets förutsättningar på marken.